Job i Hjertemedicinsk Afdeling

​Som medarbejder i Hjertemedicinsk Afdeling får du en stor, specialiseret kardiologisk viden samtidig med, at du opnår en alsidig viden om almene medicinske patienter.

Smilende sygeplejerske

Godt arbejdsmiljø

Vi har et godt arbejdsmiljø med en rigtig god stemning i Hjertemedicinsk Afdeling. Vi vægter et ligeværdigt tværfagligt samarbejde højt. 

Personalegruppen er kendetegnet ved at være imødekommende, omsorgsfuld, energisk og fagligt engageret. Der er et tæt samarbejde mellem personalet på tværs af sengeafsnit, ambulatorier og nærliggende specialer.

Tryg opstart

Som ny sygeplejerske i Hjertemedicinsk Afdeling får du tildelt en makker, som du følges med i ca. to måneder, indtil du føler dig klar og tryg til at varetage opgaverne selvstændigt. Afdelingssygeplejersken etablerer makkerpar-relationen med udgangspunkt i faglige og personlige kvalifikationer.

Hjertemedicinsk Afdeling er en stor afdeling. Det betyder, at der altid er nogen at spørge. Det giver en tryghed for den enkelte medarbejder, som ikke bliver efterladt alene med et spørgsmål.

Ledige stillinger på Hjertemedicinsk Afdeling

På Region Hovedstadens jobportal hjemmeside kan du løbende følge med i de stillinger, som bliver slået op i Hjertemedicinsk Afdeling: 

Find eventuelle ledige job i Hjertemedicinsk Afdeling

Redaktør