Ofte stillede spørgsmål

​Få svar på ofte stillede spørgsmål af patienter og pårørende.

Hvornår må pårørende komme på besøg?

Der er fri besøgstid, men efter kl. 21 henstiller vi til, at der ikke er besøgende på stuen. Del gerne antallet af pårørende op, så alle ikke kommer på én gang.

Hvor skal pårørende henvende sig, når de kommer på besøg?

De er meget velkomne til at henvende sig til afdelingens personale (vær opmærksom på, at afdelingen er inddelt i 4 ”grupper”, hvoraf hver gruppe har sit eget tilknyttede plejepersonale).

Hvornår er der stuegang?

Der er stuegang fast alle hverdage mellem ca. kl. 10-15. I weekenden og helligdage bliver der kun gået akut- og hastestuegang. Dvs. der ikke er fast stuegang på alle patienter.

Hvad skal jeg gøre, hvis mine pårørende gerne vil være med ved stuegang?

Det er en god idé at tage kontakt til en sygeplejerske, så hun kan skrive ned, hvornår dine pårørende kommer på besøg. Så vil personalet bestræbe sig på, at der bliver gået stuegang, mens dine pårørende er på besøg. Det skal være mellem kl. 10-15, hvis de ska være med til stuegang. Det er ikke muligt at være med til stuegang efter kl. 15.

Hvem ringer jeg til, når jeg er kommet hjem?

Hvis du har spørgsmål, efter du er kommet hjem, skal du kontakte din egen praktiserende læge, medmindre vi har aftalt andet. Uden for lægens åbningstid skal du ringe til Akuttelefonen på 1813.


Redaktør