Hjertemedicinsk Ambulatorium - Hvidovre Hospital

Hjertemedicinsk Ambulatorium på Hvidovre Hospital er et tilbud til dig som patient, der har brug for at komme til undersøgelse, behandling, kontrol, regulering af medicin samt undervisning uden at være indlagt. 

Vi tilbyder diagnose og behandling

I den ambulante funktion behandles patienter med hjertesvigt, blodprop i hjertet, hjerteflimmer, forhøjet blodtryk samt patienter, som afventer at få stillet en diagnose eller få svar på en undersøgelse.

Hjertet er vores speciale

Læger, sygeplejersker og bioanalytikere i den ambulante funktion er specialister i behandling af hjertemedicinske patienter. Sygeplejerskerne udfører selvstændigt en del af konsultationerne. Du vil derfor som patient opleve, at ikke alle konsultationer foregår hos en læge.   

I den ambulante funktion ses patienter dagligt, ugentligt eller månedligt alt efter behovet i den enkeltes patients sygdomsforløb.

Holter laboratoriet 

Holter laboratoriet er en del af den ambulante funktion. Laboratoriet udfører følgende undersøgelser:
  • Døgnblodtryksmåling i 24 timer.  
  • Langtidsoptagelse af patienternes hjerterytme hjemme ved Holter og Event. 
  • Ultralyd af hjertet.

 Hjerterehabilitering

Hjerterehabilitering er et tilbud til efterbehandling til patienter og deres pårørende, som er kommet hjem efter at have fået konstateret hjertesygdom med åreforkalkning, hjertesvigt, hjerteklapoperation eller hjerteflimmer. 


Redaktør