Vi vil gerne høre din mening

​Føder du på Hvidovre Hospital eller et af Region Hovedstadens andre hospitaler i perioden fra august til og med oktober? Så modtager du sandsynligvis et spørgeskema med digital eller almindelig post i løbet af efteråret. Vi håber, at du vil besvare spørgeskemaet.

Lad dine erfaringer komme andre til gode

Dine oplevelser i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel er værdifulde for os - og det kan komme andre kvinder og deres børn til gavn, at du fortæller os om dem. Derfor håber vi, du vil hjælpe os ved at besvare det spørgeskema, du modtager, efter at du har født.

Som fødende på et af vores hospitaler har du en unik viden om, hvordan det er at være fødende hos os. Du ved fx, hvad der er vigtigt for dig som fødende, og du kan besvare spørgsmål om, hvad du synes, der fungerer godt, og hvad du ønsker, der kunne laves om.

Dine erfaringer hjælper os med at forbedre kvaliteten på vores hospitaler, og måden vi kommunikerer på. Derfor har vi brug for så mange input og ærlige meninger som muligt.

På forhånd tak!​

Det er Danmarks fem regioner, der står bag undersøgelsen. Læs mere om Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser blandt Fødende (LUP Fødende) på www.patientoplevelser.dk/lupf.​​​
Redaktør