Video: Kig ind i Gastroenhedens ambulatorium, daghospital og sengeafsnit

​​Hvis du er tilknyttet Copenhagen Liver Centre på Hvidovre Hospital, kommer du i Gastroenhedens ambulatorium, daghospital eller sengeafsnit. Her kan du se videoer fra afsnittene. ​

Velkommen til Gastromedicinsk Ambulatorium

Hvis din egen læge har mistanke om, at du har en leversygdom, er Gastromedicinsk Ambulatorium din første kontakt til sygehuset. Når du har snakket med en læge og en sygeplejersker, laver vi en udredningsplan. Når diagnosen er stillet og behandlingen opstartet, så vil de fleste fortsat være tilknyttet ambulatoriet, hvor de møder 2-4 gange om året.

Når du er tilknyttet ambulatoriet kan du altid ringe til os hverdage 8.15-11.30 og 12.30-15.00. Ofte kan tingene klares over telefonen, men nogle gange er du nødt til at komme ind og få taget blodprøver eller komme til ekstra kontrol.


​​Velkommen til Gastroenhedens Daghospital

Skal du til tættere kontrol med din leversygdom, vil du typisk bliver tilknyttet Gastroenhedens Daghospital.

I Daghospitaler ser vi både patienter vi kender fra tidligere indlæggelse eller ambulatoriet, men det kan også være, at du kommer her for første gang, hvis din tilstand er uafklaret eller kræver snarlig udredning. Det kan også være, at du er startet ny medicin, som vi skal følge op på eller du har brug for hyppige behandlinger, som kan klares uden indlæggelse.


​​Velkommen til Gastroenhedens sengeafsnit

Du bliver indlagt i Gastroenhedens sengeafsnit, hvis du fx får en alvorlig leversygdom, din leversygdom forværres, du har brug for døgnobservation eller under udredning, hvor det er nødvendigt, at du er indlagt. Du kan også blive indlagt, hvis du skal forberedes til en behandling/undersøgelse eller observeres efter en behandling/undersøgelse.

Hvis du oplever udfordringer i forbindelse med din leversygdom, kan årsagen ofte findes og behandles, mens du er indlagt, så du hurtigt kan komme hjem til din dagligdag.

Mens du er indlagt holder vi øje med din temperatur, tager blodprøver og sørger for, at du får den behandling, du har behov for, og at du får nok at spise.

Du skal måske også behandles på andre afdelinger. Vi sørger for at hjælpe dig med at komme rundt, hvis det er nødvendigt.

Du er altid velkommen til at have en pårørende med.


Redaktør