Nye tiltag på vej

​Fødsels – og forældreforberedelse er med til at klæde dig og din partner på i forhold til fødslen, amning, de første dage, det nyfødte barns trivsel og starten på familielivet. God forberedelse kan gøre det mere trygt at føde og at komme hjem fra hospitalet med jeres barn.

I øjeblikket arbejder vi på højtryk med at udvide vores tilbud om forberedelse i graviditeten med flere online videoer, webinarer og senere på foråret gruppekonsultation med forældreforberedelse for gravide med partner/ledsager.

Disse tilbud er på vej

Videoforberedelse:

Du har måske allerede set informationsmødet "Godt ​fra start" om graviditeten og vores fødselsforberedelse "Bliv klar" 

Inden længe er vi klar med "Bliv klar 2", der handler om de første dage efter fødslen som ny familie, enten på hospitalet eller hjemme, indtil sundhedsplejersken kommer på besøg. Vi kommer b.la. ind på ammeetablering og trivsel for barn og mor.

Videoer kan tilgås hele døgnet. Foredragsholderen er jordemoder.

Webinarer:

"Efter fødslen - trygt hjem" 

Det første webinar er rettet mod jer, som venter første barn, planlægger barsel hjemme og forventer at kunne hjem indenfor 8 timer efter fødslen.  Webinaret handler om ammeetablering og den første tid hjemme med barnet.

"Til dig, der er partner" 

Det andet webinar omhandler partners rolle i forbindelse med graviditet, fødsel og barselsperioden.

Webinarerne er online-seminarer, hvor du møder en til to jordemødre direkte på skærmen. Du deltager (evt. sammen med partner) fra din computer eller tablet, og du har mulighed for at stille spørgsmål til jordemødrene via chat.

Deltagelse i webinar sker efter tilmelding, og der vil være mulighed for at tilgå webinaret efterfølgende.

Information vedrørende tilmelding følger snarest.

Gruppekonsultation med indlagt forberedelse for gravid med partner/eller ledsager:

I løbet af foråret 2021 (tidspunkt afhængig af COVID-situationen) opstarter vi gruppekonsultation i mindre hold med indlagt fødsels-og forældreforberedelse for gravide med partner (eller anden ledsager). Gruppekonsultation er for jer, der ønsker at fordybe sig i det kommende forældreskab med andre kommende forældre.

Gruppekonsultationen strækker sig over 4 gange af 2,5 times varighed med indhold i form af oplæg ved jordemødre, refleksion, øvelser (værktøjer) samt jordemoderundersøgelse.

Deltagelse i gruppekonsultation forudsætter fysisk fremmøde.

Information vedrørende tilmelding følger.

Vi holder jer opdateret om opstarten af de forskellige tilbud her på hjemmesiden og i jordemoderkonsultation.

Nyttige film og hjemmesiderRedaktør