Karen og Katinka, København S

​Katinka er mor til 3-årige Karen, der har en kronisk tarmsygdom, og fortæller om familiens behandlingsforløb på Børneafdelingen.

​​

Det er utrolig hårdt som forælder at have et sygt bar​n, der potentielt kan komme i situationer, der er farlige, men vi har fået meget støtte på afdelingen. Vi er altid blevet mødt med stor empati og omsorg af personalet – ikke kun over for Karen, men for hele familien. Vi er som forældre blevet hørt, og der har været en ligefrem og respektfuld kommunikation med personalet om, hvordan det hele hang sammen.

Vores datter er tryg ved personalet på afdelingen og forbinder også hospitalet med gode ting – blandt andet is og sjovt legetøj. Det er derfor ikke en kamp, når vi skal afsted til hospitalet, og det er rart.

Vi var på et tidspunkt indlagt i 5 måneder med Karen, og i den periode kunne vi dog have ønsket, at forældrefaciliteterne var bedre på afdelingen. Det havde været rart, at der var et fællesrum, hvor man kunne tale med andre i samme situation og hvor man kunne have besøgende.
Redaktør