Brev sendt til rekvirenter ang. a-post

Til rekvirenter af mikrobiologiske prøver
Vent...

Patientprøver skal afleveres på posthuset - ikke i postkassen.

Kære Rekvirenter.

Nyt vedr. indsendelse af prøver pr. 1. juli 2016 og modtagelse af prøvesvar med
post.
De røde postkasser vil ikke længere blive tømt hver dag. Det betyder, at der kan gå op til fem dage fra brevet er sendt, til modtageren får det. Da prøver ofte har begrænset levetid, er det vigtigt, at Klinisk Mikrobiologisk Afdeling modtager den dagen efter, den er taget.

Patienter:
Derfor skal patienter aflevere eventuelle udleverede prøver på posthuset og gøre opmærksom på, at den skal leveres dagen efter. Nærmeste posthus kan findes på Post Danmarks eller Post Nords hjemmeside.
Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, så kontakt afdelingen hvorfra du har modtaget materialet, som kan hjælpe dig med at få sendt prøven korrekt.

Praktiserende læger og andre rekvirenter:
Vi anbefaler alle praktiserende læger, at tilmelde sig Regionens kørselsordning, hvor prøver afhentes dagligt. Er man som læge ikke tilmeldt kørselsordning, skal prøver som nævnt ovenfor afleveres på postcenter.

Øvrige rekvirenter (herunder plejehjem, etc.):
Grundet ophør af A-post ordningen, anbefaler vi, at alle akutte prøver så vidt muligt rekvireres via egen læge, hvorefter elektronisk svar går til lægen via dennes ydernummer, så snart som svaret foreligger, og således ikke forsinkes som papirsvar sendt med post.
Det anbefales, at alle øvrige prøver indsendes via postcenter, som beskrevet ovenfor, og vi gør opmærksom på, at papirsvar vil blive udsendt med almindelig post, hvorfor vi ikke kan garantere svar fra dag til dag.

Med venlig hilsen
Klinisk Mikrobiologisk afd., Hvidovre


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor