Gynækologisk Ambulatorium

I Gynækologisk Ambulatorium modtager vi kvinder, som skal undersøges for sygdomme i underlivet.

​​

I Gynækologisk Ambulatorium modtager vi kvinder til udredning af sygdomme i underlivet. Derudover laver vi forundersøgelser til gynækologiske operationer.

Når du ankommer

Når du ankommer til Gynækologisk Ambulatorium, skal du melde din ankomst hos sekretæren i receptionen.

Husk at medbringe erklæring om samtykke og det oplysningsskema, du fik tilsendt med dit indkaldelsesbrev. Oplysningsskemaet handler om din generelle sundhedstilstand. Du skal udfylde skemaet og aflevere det til personalet, der undersøger dig. 

Når du skal til undersøgelse

Ved en gynækologisk undersøgelse er der altid en læge og en sygeplejerske til stede. Der kan desuden være en studerende med til undersøgelsen.

​Alle undersøgelser begynder med en uddybende samtale. Samtalen tager udgangspunkt i det oplysningsskema, du har udfyldt og medbragt, samt dine gynækologiske symptomer. Herefter undersøger lægen dig, og du bliver scannet gennem skeden. Det er vigtigt, at du føler dig tryg, mens du er til undersøgelse eller behandling hos os. Vi anbefaler, at du tager en pårørende med ind til undersøgelsen.

Efter undersøgelsen

Efter undersøgelsen vil lægen lave en plan for dit videre behandlingsforløb eller afslutte din behandling. Når din behandling hos os er afsluttet, får din egen læge besked.

​Hvis lægen vurderer, at du har behov for yderligere undersøgelser, eller du skal opereres, vil du få en tid hos sekretæren med det samme.

​Ventetid

Der kan desværre forekomme ventetid, da ambulatoriet også modtager akutte patienter. Det er derfor ikke sikkert, at man kommer ind til undersøgelse i den rækkefølge, man er kommet. Det er vigtigt, at du ikke forlader venteværelset, når vi har registreret din ankomst.

Fik du en god behandling?

Vi vil meget gerne høre, hvordan du har oplevet dit besøg. Derfor vil vi opfordre til, at du efter dit besøg svarer på 5 spørgsmål på den blå stander, som står ude på gangen.

Redaktør