Gynækologisk Akutklinik

På Gynækologisk Akutklinik undersøger vi dig, hvis du har akutte gynækologiske symptomer som f.eks. blødning eller smerter.

Patienter og pårørende over 12 år på akutte modtagelsesafdelinger skal bruge mundbind. Mundbindet bliver udleveret, når I ankommer til afdelingen. Læs mere om brug af mundbind

Du bliver henvist til Gynækologisk Akutklinik af din egen læge, privatpraktiserende gynækolog eller Akuttelefonen 1813. Du bliver henvist, hvis du har akutte gynækologiske symptomer.

Hvis du er gravid (før 20. uge) og har blødning eller smerter, kan du også blive henvist til Gynækologisk Akutklinik.

Den læge som henviser dig og den vagthavende læge i akutklinikken aftaler i telefonen, hvilken behandling du skal have og hvornår du evt. skal komme på hospitalet.

Henvendelse i Gynækologisk Akutklinik:

På hverdage i dagtimerne kl. 8.00-15.00
Ambulatorieetagen i Center 4, afsnit 537.

Efter kl. 15 og weekend, aften, nat og helligdage
Center 4, 1. sal, afsnit 414.

Kontakt Gynækologisk Akutklinik

Når du skal til undersøgelse i Gynækologisk Akutklinik

Ved en gynækologisk undersøgelse er der som oftest både en læge og en sygeplejerske til stede. Der kan desuden være en studerende med til undersøgelsen.

Alle undersøgelser begynder med en samtale om dine symptomer. Herefter undersøger lægen dig, og du bliver scannet gennem skeden

Det er vigtigt, at du føler dig tryg, mens du er til undersøgelse eller behandling hos os. Vi anbefaler, at du tager en pårørende med ind til undersøgelsen.

Efter undersøgelsen

Efter undersøgelsen vil lægen lave en plan for dit videre behandlingsforløb eller afslutte din behandling. Når din behandling hos os er afsluttet, får din egen læge besked.

Lægen vurderer, om du har behov for yderligere undersøgelser eller indlæggelse.

Ventetid

Der kan desværre forekomme ventetid, da Gynækologisk Akutklinik modtager akutte patienter som bliver behandlet efter behov. Det er derfor ikke sikkert, at man kommer ind til undersøgelse i den rækkefølge, man er ankommet. Det er vigtigt, at du ikke forlader venteværelset, når vi har registreret din ankomst.

Du kan læse mere om Gynækologisk Akutklinik her


​ 

Redaktør